WIJ REINIGEN GROEN

 

Clean Greener is een professioneel en innoverend schoonmaakbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Clean Greener reinigt uw woning of bedrijfspand duurzaam, slim en uitsluitend met milieuvriendelijke producten die wij zorgvuldig uitkiezen.

Wij zijn klaar voor de toekomst! U toch ook?

circle met blad donker.png

onze missie

In 2009 startte Rob Windeveld met een kleinschalig schoonmaakbedrijf. In de zomer van 2019 hebben Rob Windeveld en zijn zoon Earlon Windeveld en zijn vrouw Jennifer Windeveld de handen ineen geslagen met een duidelijke nieuwe visie als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijk werken. Hieruit is Clean Greener ontstaan.

 

De familie Windeveld wil met Clean Greener een voorbeeld zijn en anderen inspireren om ook hun steentje bij te dragen voor een gezondere wereld.


Daarom is iedere laag in de fundering van ons bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze opgebouwd en werken wij volgens de 3 P's - People, Planet & Prosperity.

 

Iedere beslissing die wij als bedrijf nemen moet meerwaarde bieden voor deze pijlers.

ons teaM

Wij beseffen goed dat ons personeel niet alleen het visitekaartje is van ons bedrijf, maar ook van uw bedrijf. Clean Greener garandeert daarom dat al ons personeel wordt gescreend voordat zij worden aangenomen.

 

Alle personeelsleden zijn in het bezit van een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) en beheersen de Nederlandse taal voldoende. Ook zien we er streng op toe dat ieder personeelslid netjes en representatief voor de dag komt en voorzien wordt van bedrijfskleding.

circle met blad donker.png

PARTNERSHIPS

Wij willen niet alleen uw schoonmaakpartner zijn, wij willen ons ook samen met u inzetten voor duurzame verandering in uw provincie, stad of dorp.

 

Clean Greener biedt veel voordelen voor haar partners zoals onder andere image building. Door middel van verschillende producten en tools die wij zelf ontwikkelen helpen wij het imago van uw bedrijf optimaliseren in het kader van duurzaamheid en milieubewustzijn.

onze kernwaarden

Infographic.png
 
circle met blad donker.png

projecten die wij ondersteunen

Je kunt onze passie voor een gezonde planeet niet alleen terugzien in onze diensten en producten, we gaan nog een stapje verder. Zo ondersteunen wij verschillende projecten om de welvaart van mens, dier en planeet te bevorderen.

Project Trees for all


In 2020 zal Clean Greener 50 bomen planten!

Dit doen wij samen met Trees For All.

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw woning of bedrijfspand?

Clean Greener geeft niet alleen om een hygiënische leef- en werkomgeving maar wij zetten ons ook actief in voor een gezondere planeet.

Alle beslissingen die wij nemen binnen onze bedrijf baseren wij altijd op de 3 P's.
 
1. People
 
2. Planet
 
3. Prosperity
 
Neem contact met ons op

Bedankt voor uw interesse, wij nemen binnen één werkdag contact met u op